Curs Inspector Resurse Umane

Din ce în ce mai mulți angajatori cer ca viitorul angajat să aibă diplomă acreditată de Inspector Resurse Umane, astfel ca, urmând acest curs, îți marești considerabil șansele de a profesa și de a deveni expert în domeniu, fie că intenționezi să lucrezi ca inspector de resurse umane sau lucrezi deja pe acest post. Cursul îți va simplifica munca, te va organiza mult mai eficient, te va ajuta să aplici corect legislația în vigoare și vei fi mai productiv.

Pe lângă diploma acreditată de Inspector Resurse Umane, vei cunoaște ce implică activitatea acestui post, vei învăța în mod practic cum se operează în Revisal, cum se întocmesc documente și cum să cunoști toate prevederile codului muncii, rămânând mereu conectat la realitate odată cu schimbările legislative ce apar periodic.

Beneficiile tale daca participi la acest curs:

– Vei fi un inspector de resurse umane bine pregătit, cursul bazându-se pe învățare aplicată și practică.

– Vei cunoaște toate tipurile de documente cu care lucrează un inspector de resurse umane și vei ști să le completezi și să le folosești corect și eficient.

– Vei opera în Revisal ca un profesionist (vei învăța cum să utilizezi tipizatele de înregistrare la ITM a unui nou angajator și cum să introduci în program informații pentru angajați: începerea activității, modificări, suspendări, detașări, incetari).

– Vei primi răspunsuri la întrebări legate de eventualele nelămuriri referitoare la informațiile însușite la curs, iar trainerul îți va oferi sfaturi consistente.

– Vei dobândi noțiuni de bază cu privire la aplicarea GDPR în domeniul resurselor umane.